Budget Energie aanbiedingen + cashbacks

Bekijk alle Budget Energie aanbiedingen of welkomstkortingen en vind de beste deal voor jou!

Alle geldige Budget Energie aanbiedingen:

Budget Energie 1 jaar vast
Tarieven onder prijsplafond + 12 maanden geen prijsstijgingen

Budget Energie 1 jaar vast

  • 1 jaar vast contract
  • 12 maanden beschermd tegen prijsstijgingen
  • Tarieven onder het prijsplafond
  • 100% groene stroom
Budget Energie Variabel
Tarieven onder prijsplafond

Budget Energie Variabel

  • Variabel contract
  • Elke maand nieuwe energietarieven
  • 100% groene stroom
Termijnbedrag berekend op basis van 2500 kWh en 1200m3 op een adres in Noord-Brabant. Jouw termijnbedrag kan afwijken op basis van adres, aansluiting en verbruik. Aan het getoonde termijnbedrag kunnen geen rechten ontleend worden.

[lwptoc]

Hoe werkt overstappen naar een Budget Energie aanbieding?

Overstappen op een Budget Energie aanbieding is erg eenvoudig. Het begint bij het uitzoeken van de beste Budget Energie aanbieding uit de lijst hierboven.

Zodra je de beste aanbieding voor jou hebt gevonden vul je jouw verbruik in om het termijnbedrag te berekenen.

Ben je tevreden met de uitkomst? Vul dan je gegevens in op de website van Budget Energie en zij doen de rest. Op de bevestigde overstapdatum neemt Budget Energie de levering van energie over en leest de meterstanden uit van je slimme meter.

Vanaf dat moment bespaar je op je energierekening door gebruik te maken van een Budget Energie aanbieding.

Welke Budget energie aanbiedingen zijn er?

Er zijn Budget Energie aanbiedingen met vaste tarieven voor 1 of 3 jaar en eventueel een welkomstcadeau of cashback. Uit welke aanbiedingen je kunt kiezen is afhankelijk van de periode van het jaar.

Bij alle Budget Energie aanbiedingen krijg je groene stroom geleverd en regelt Budget Energie de overstap. Zo hoef jij alleen te profiteren van een lagere energierekening zonder zorgen.

Hoe duurzaam is Budget Energie?

De stroom van Budget Energie wordt 100% duurzaam opgewekt, voor het grootste deel uit Nederlandse en Europese windparken en voor een klein deel uit zonneparken. Dit betekent dat je bij een Budget Energie aanbieding ook een groene keuze maakt voor een CO2-neutrale toekomst en een beter milieu.

In het WISE rapport over de duurzaamheid van energieleveranciers van 2021 kreeg Budget Energie een 8.1 en daarmee dus een ruim voldoende. In dit rapport kijkt WISE naar de duurzaamheid van Budget Energie als bedrijf en dus niet alleen naar de herkomst van de geleverde energie.

Bespaar meer met Budget Energie combi-korting

Budget Energie is een onderdeel van Budget Thuis, waar je ook terecht kunt voor een mobiel abonnement of internet voor thuis. Als je meerdere aanbiedingen van Budget Thuis combineert dan profiteer je niet alleen van lage prijzen, maar ook van combi-korting.

Deze korting kan oplopen tot €17,50 per maand en dat is bovenop de geldige Budget Thuis aanbiedingen waar je van kunt profiteren, zoals 6 maanden 50% korting op je internet en tv abonnement of je mobiele telefoon abonnement.

Over Budget Energie

Budget Energie is opgericht in 2011 en heeft zich sindsdien ingezet voor meer betaalbare en duurzame energievoorziening. De focus ligt op het aanbieden van groene stroom en gas tegen een scherpe prijs.

Met sterke Budget Energie aanbiedingen trekt het bedrijf klanten die op zoek zijn naar een zo goedkoop mogelijk energiecontract.

De missie van Budget Energie bestaat uit twee onderdelen. Als eerste is het doel om het energieverbruik van klanten te verlagen door middel van efficiënte en innovatieve oplossingen.

Hierdoor kun jij gemakkelijk besparen op je energierekening en je ecologische voetafdruk verkleinen.

Als tweede richt Budget Energie zich op het stimuleren van de transitie naar hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne- en windenergie, om bij te dragen aan een groenere toekomst.

De aantrekkelijke Budget Energie aanbieding is een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie, waarmee zij voortdurend nieuwe klanten aantrekken die op zoek zijn naar een milieubewuste en betaalbare energieleverancier.

Door het combineren van een laag tarief met een duurzaam productaanbod, biedt Budget Energie een onweerstaanbaar pakket voor milieubewuste consumenten.