Vind de beste Engie cashback voor jou

Het complete overzicht van Engie aanbiedingen, cashbacks en cadeau’s

Engie gaat voor goedkoop en duurzaam. Zij gaan de uitdaging aan om heel Nederland duurzaam te maken en alle huizen te voorzien van 100% duurzame energie. Betaalbare energietarieven en duurzame oplossing zijn onderdeel van het plan om deze uitdaging te laten slagen. Wil je graag bijdragen aan meer groene stroom in Nederland? Stap dan over met een Engie cashback actie!

150 euro cashback bij een 1-jarig contract

Bij Engie profiteer je tijdelijk van deze exclusieve deal. Stap over op een contract met duurzame energie en ontvang 150 euro cashback bij een 1 jaar vast contract.

[toc]

Alle Engie cashback acties op een rij

Op deze pagina vind je een overzicht van alle Engie cashback aanbiedingen. Omdat Engie standaard al lage energietarieven biedt zijn er minder vaak hoge kortingen nodig om een aantrekkelijk aanbod te bieden. Door deze pagina in de gaten te houden kun je wel altijd profiteren van een Engie aanbieding.

Hoe werkt overstappen naar Engie?

Heb je een Engie cashback aanbieding gevonden die bij jou past? Dan stap je eenvoudig en zonder zorgen over naar je nieuwe energieleverancier. Hieronder staat in 7 stappen de tijdlijn van jouw overstap naar Engie.

Je overstap naar Engie bestaat uit de volgende 7 stappen:

1. Kies je Engie actie en meld je aan.
2. Binnen een paar dagen ontvang je per mail of brief de bevestiging.
3. Je hebt 14 dagen bedenktijd om je overstap kosteloos te kunnen annuleren.
4. Engie zegt je huidige energiecontract op.
5. Geef je meterstanden door aan Engie.
6. Je oude energieleverancier stuurt je een eindafrekening.
7. Je overstap naar Engie is geregeld.

Wat voor Engie aanbiedingen zijn er?

Engie biedt niet vaak grote kortingen aan dus je moet net geluk hebben. Wanneer er een Engie aanbieding is dan krijg je vaak een welkomstcadeau, zoals een slimme thermostaat of een Engie cashback. De cashback wordt dan verrekend op je energierekening.

Hoe duurzaam is de energie van Engie?

Op het 2020 overzicht van Wise scoort de energie van Engie een 7,7. Dit is niet geweldig, maar energie van Engie is een mooie stap naar een duurzamer Nederland. De score wordt ook voornamelijk benadeeld door de keuzes van het moederbedrijf van Engie.

Naas het leveren van groene stroom kun je bij Engie ook terecht voor CO2-gecompenseerd gas. Wanneer je hiervoor kiest investeert Engie wereldwijd in zo’n 70 projecten om de CO2 uitstoot terug te dringen. Bijvoorbeeld door het planten van bomen of het uitdelen van schone kooktoestellen in arme landen.

Wat vinden klanten van Engie?

Klanten van Engie geven de energieleverancier een 8.2 en maar liefst 94% van alle klanten zegt Engie aan te bevelen als nieuwe energieleverancier. Dit zijn cijfers om trots op te zijn en het betekent dat je ook na het overstappen verzekerd blijft van goede service.

Betaalt Engie mijn overstapboete?

Ja wanneer je voor een contract van 3 jaar kiest betaalt Engie voor jou de overstapboete die de oude leverancier in rekening brengt. Meestal is een 1-jarig contract goedkoper, maar dan krijg je de boete niet terug en moet je deze zelf betalen. Let daarom goed op de einddatum van jouw energiecontract of kies voor een energieleverancier die altijd de overstapboete betaalt.

Zijn er acties voor bestaande Engie klanten?

De acties op deze pagina zijn alleen voor nieuwe klanten die overstappen op een Engie cashback aanbieding. Helaas zijn er geen bekende aanbiedingen voor bestaande klanten. Wil je een nieuwe cashback? Bekijk dan een van de andere leveranciers op deze website.

Wanneer krijg ik mijn Engie cashback?

Wanneer je recht hebt op een Engie cashback dan wordt deze 12 maanden na de ingangsdatum van je contract uitbetaald. De uitbetaling vindt plaats via de jaarafrekening die je ontvangt. Moet je bij betalen op de afrekening, dan wordt de cashback hiermee verrekend en hoef je dus minder te betalen.

Over Engie

Engie is onderdeel van een grote Franse energieleverancier. Voorheen leverde het bedrijf energie onder de naam Electrabel, maar sinds 2016 is de naam gewijzigd. Met de nieuwe naam kwam ook een nieuwe duurzame visie voor Engie en de uitdaging om Nederland 100% duurzaam te krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen werkt Engie samen met smart home leverancier 50Five en biedt het voor klanten slimme diensten om energie te besparen of zelf energie op te wekken.

Voor de hoogste cashback of de laagste tarieven kun je bij Engie niet terecht. Wil je duurzame energie en ook kunnen zien waar deze opgewekt wordt? Dan ben je bij Engie wel aan het juiste adres.

Bekijk de cashback aanbiedingen van deze leveranciers:

Ontvang de gratis Energie Reminder

.