Eneco cashback

Alle Eneco aanbiedingen & Eneco cashbacks voor jou

Het complete overzicht van Eneco aanbiedingen, cashbacks en cadeau’s

Eneco is een van de drie grote energiemaatschappijen van Nederland. Van oudsher was Eneco een regioleverancier in o.a. de provincie Zuid-Holland. Sinds de overname van Dong Energy en EON heeft Eneco zo’n 2,3 miljoen klanten voor stroom en gas. Met een focus op duurzame energie en opwekking is een energiecontract bij Eneco een goede keuze voor iedereen die bij wil dragen aan een betere toekomst. Wil je overstappen naar Eneco? Bekijk dan hieronder een overzicht van de huidige Eneco cashback acties

Alle Eneco cashback aanbiedingen

[toc]

Alle Eneco cashback acties op een rij

Eneco heeft net als andere energieleveranciers regelmatig cashback acties op stroom en gas. Dit betekent dat je een leuk bedrag krijgt op je jaarafrekening, of een cadeau bij je energiecontract. Dit betekent ook dat er zoveel acties zijn dat het lastig wordt om een compleet overzicht te krijgen.Daarom hebben wij voor jou een compleet overzicht van alle Eneco cashback acties gemaakt. Op deze manier hoef jij alleen nog maar een keuze te maken uit het beste aanbod en je overstap aan te vragen bij Eneco.

Hoe werkt overstappen naar Eneco?

Overstappen naar Eneco is heel eenvoudig. Kies hierboven de Eneco actie waar je gebruik van wil maken en vul jouw gegevens in op de website van Eneco. Na het verzenden van je aanvraag gaat Eneco aan de slag met je overstap.

Je overstap naar Eneco bestaat uit de volgende 7 stappen:

1. Kies je Eneco actie en meld je aan. 2. Binnen een paar dagen ontvang je per mail of brief de bevestiging. 3. Je hebt 14 dagen bedenktijd om je overstap kosteloos te kunnen annuleren. 4. Eneco zegt je huidige energiecontract op. 5. Geef je meterstanden door aan Eneco. 6. Je oude energieleverancier stuurt je een eindafrekening. 7. Je overstap naar Eneco is geregeld.

Wat voor Eneco aanbiedingen zijn er?

Wanneer je op zoek bent naar een Eneco aanbieding zijn er verschillende soorten acties die je tegen kunt komen. Bij elk type is het verschillend wanneer je iets krijgt en wat je krijgt. Hieronder vind je de 3 meest voorkomende Eneco aanbiedingen.

Eneco cashback:

Bij een Eneco cashback krijg je geld terug bij een energiecontract. De hoogte van de cashback kan verschillen en kan oplopen tot wel 250 euro. Een cashback kun je terugkrijgen op je bankrekening, maar meestal wordt dit verrekend op de jaarafrekening.

Eneco welkomstcadeau:

Je kunt ook aanbiedingen tegenkomen waarbij Eneco je een cadeau geeft. Bijvoorbeeld een Toon gratis bij je energiecontract, of andere artikelen voor energiebesparing. Het cadeau krijg je vaak binnen een paar weken na de ingangsdatum toegestuurd.

Eneco welkomstpremie:

Deze korting lijkt op een cashback en gaat altijd om geld. Waar het bij een cashback nog kan verschillen wanneer en hoe je het geld krijgt, wordt een welkomstpremie altijd verrekend op de jaarafrekening. Je profiteert hier dus pas na 12 maanden van.

Hoe duurzaam is de energie van Eneco?

Eneco levert al 10 jaar lang 100% duurzame energie aan consumenten in Nederland en scoort op de ranglijst van Wise een 8.1 (2020). Hiermee is Eneco de enige grote energieleverancier die zo hoog scoort op het gebied van duurzaamheid. Afhankelijk van het contract wordt de geleverde energie opgewekt met windenergie uit Nederland of Europa. Soms aangevuld met het gebruik van zonnestroom. Vind je alleen duurzame energie nog niet genoeg en wil je zelf een bijdrage leveren? Dan kun je ook terecht bij Eneco. Zij kunnen je voorzien van energiebesparende maatregelen zoals isolatie, maar ook helpen met het plaatsen van zonnepanelen.

Wat vinden klanten van Eneco?

De meeste klanten geven Eneco een 8,9 en geven aan tevreden te zijn met de klantenservice en de aanbiedingen die zij van Eneco krijgen. Dus voor goede service zit je zeker goed bij Eneco!

Over Eneco

Eneco is een van de grootste energieleveranciers van Nederland en levert sinds de overname van Dong en E.ON stroom en gas aan zo’n 2,5 miljoen huizen. Al deze huizen worden voorzien van groene stroom opgewekt in Nederland, of Europa door Eneco’s eigen windparken. Naast een voordelig aanbod voor nieuwe en bestaande klanten zit je bij Eneco dus ook goed voor duurzame energie. Als enige van de grote drie is Eneco nog altijd een volledig Nederlands energiebedrijf en is het eigendom van 55 gemeenten. Op deze manier kan Eneco ook de komende jaren haar duurzame missie voortzetten en ben jij verzekerd van lage tarieven en de beste service.

Bekijk de cashback aanbiedingen van deze leveranciers: