Eneco cashback

Alle Eneco cashback aanbiedingen voor jou

Het complete overzicht van Eneco aanbiedingen, cashbacks en cadeau’s

Eneco is een van de drie grote energiemaatschappijen van Nederland. Van oudsher was Eneco een regioleverancier in o.a. de provincie Zuid-Holland. Sinds de overname van Dong Energy en EON heeft Eneco zo’n 2,3 miljoen klanten voor stroom en gas. Met een focus op duurzame energie en opwekking is een energiecontract bij Eneco een goede keuze voor iedereen die bij wil dragen aan een betere toekomst. Wil je overstappen naar Eneco? Bekijk dan hieronder een overzicht van de huidige Eneco cashback acties

Alle Eneco cashback aanbiedingen van juni 2021

Eneco cashback

1 jaar stroom en gas met €50 cashback

Stap over op de beste Eneco cashback aanbieding van dit moment en ontvang 50 euro cashback bij een 1-jarig energiecontract met lage tarieven voor stroom en gas.

Eneco cashback

1-jarig energiecontract met €100 cashback

Stap over op Europese windstroom en gas van Eneco en profiteer niet alleen een jaar lang van scherpe energietarieven, maar ontvang ook een cashback van 100 euro op je jaarafrekening.

Eneco cashback

€200 cashback bij 3 jaar groene stroom

Wil je voor lange tijd zorgeloos profiteren van goedkope groene stroom van Eneco? Dan is deze aanbieding met 3 jaar vaste tarieven en 200 euro cashback iets voor jou!

Eneco cashback

Ontvang een gratis Toon t.w.v. €275

Lage energietarieven, de zekerheid van een vast contract, groene stroom en een nieuwe slimme thermostaat? Dat is wat je krijgt met dit exclusieve aanbod van Eneco. Bespaar niet alleen met lage tarieven, maar krijg een Toon t.w.v. €275 cadeau.

Alle Eneco cashback acties op een rij

Eneco heeft net als andere energieleveranciers regelmatig cashback acties op stroom en gas. Dit betekent dat je een leuk bedrag krijgt op je jaarafrekening, of een cadeau bij je energiecontract. Dit betekent ook dat er zoveel acties zijn dat het lastig wordt om een compleet overzicht te krijgen.Daarom hebben wij voor jou een compleet overzicht van alle Eneco cashback acties gemaakt. Op deze manier hoef jij alleen nog maar een keuze te maken uit het beste aanbod en je overstap aan te vragen bij Eneco.

Hoe werkt overstappen naar Eneco?

Overstappen naar Eneco is heel eenvoudig. Kies hierboven de Eneco actie waar je gebruik van wil maken en vul jouw gegevens in op de website van Eneco. Na het verzenden van je aanvraag gaat Eneco aan de slag met je overstap.

Je overstap naar Eneco bestaat uit de volgende 7 stappen:

1. Kies je Eneco actie en meld je aan.
2. Binnen een paar dagen ontvang je per mail of brief de bevestiging.
3. Je hebt 14 dagen bedenktijd om je overstap kosteloos te kunnen annuleren.
4. Eneco zegt je huidige energiecontract op.
5. Geef je meterstanden door aan Eneco.
6. Je oude energieleverancier stuurt je een eindafrekening.
7. Je overstap naar Eneco is geregeld.

Wat voor Eneco aanbiedingen zijn er?

Wanneer je op zoek bent naar een Eneco aanbieding zijn er verschillende soorten acties die je tegen kunt komen. Bij elk type is het verschillend wanneer je iets krijgt en wat je krijgt. Hieronder vind je de 3 meest voorkomende Eneco aanbiedingen.

Eneco cashback:

Bij een Eneco cashback krijg je geld terug bij een energiecontract. De hoogte van de cashback kan verschillen en kan oplopen tot wel 250 euro. Een cashback kun je terugkrijgen op je bankrekening, maar meestal wordt dit verrekend op de jaarafrekening.

Eneco welkomstcadeau:

Je kunt ook aanbiedingen tegenkomen waarbij Eneco je een cadeau geeft. Bijvoorbeeld een Toon gratis bij je energiecontract, of andere artikelen voor energiebesparing. Het cadeau krijg je vaak binnen een paar weken na de ingangsdatum toegestuurd.

Eneco welkomstpremie:

Deze korting lijkt op een cashback en gaat altijd om geld. Waar het bij een cashback nog kan verschillen wanneer en hoe je het geld krijgt, wordt een welkomstpremie altijd verrekend op de jaarafrekening. Je profiteert hier dus pas na 12 maanden van.

Hoe duurzaam is de energie van Eneco?

Eneco levert al 10 jaar lang 100% duurzame energie aan consumenten in Nederland en scoort op de ranglijst van Wise een 8.1 (2020). Hiermee is Eneco de enige grote energieleverancier die zo hoog scoort op het gebied van duurzaamheid. Afhankelijk van het contract wordt de geleverde energie opgewekt met windenergie uit Nederland of Europa. Soms aangevuld met het gebruik van zonnestroom.

Vind je alleen duurzame energie nog niet genoeg en wil je zelf een bijdrage leveren? Dan kun je ook terecht bij Eneco. Zij kunnen je voorzien van energiebesparende maatregelen zoals isolatie, maar ook helpen met het plaatsen van zonnepanelen.

Wat vinden klanten van Eneco?

De meeste klanten geven Eneco een 8,9 en geven aan tevreden te zijn met de klantenservice en de aanbiedingen die zij van Eneco krijgen. Dus voor goede service zit je zeker goed bij Eneco!

Over Eneco

Eneco is een van de grootste energieleveranciers van Nederland en levert sinds de overname van Dong en E.ON stroom en gas aan zo’n 2,5 miljoen huizen. Al deze huizen worden voorzien van groene stroom opgewekt in Nederland, of Europa door Eneco’s eigen windparken. Naast een voordelig aanbod voor nieuwe en bestaande klanten zit je bij Eneco dus ook goed voor duurzame energie.

Als enige van de grote drie is Eneco nog altijd een volledig Nederlands energiebedrijf en is het eigendom van 55 gemeenten. Op deze manier kan Eneco ook de komende jaren haar duurzame missie voortzetten en ben jij verzekerd van lage tarieven en de beste service.

Betaalt Eneco mijn overstapboete?

Ja Eneco betaalt de overstapboete die je gekregen hebt van je oude energieleverancier. Let hierbij wel goed op de voorwaarden van je Eneco energiecontract. Zo wordten overstapboetes alleen betaald bij een contract van 3 jaar of langer. Kies je voor een 1-jarig contract, wat meestal het meest voordelig is, dan moet je zelf de boete betalen. Kijk naar de einddatum van je huidige contract om te zien of je zonder boete kunt overstappen.

Zijn er cashbacks voor bestaande Eneco klanten?

Uniek aan Eneco is dat vrijwel alle acties die geldig zijn voor nieuwe klanten, ook voor bestaande klanten geldig zijn. Zo hoef je dus niet over te stappen om te profiteren van lage tarieven en een Eneco cashback deal. Heb je op dit moment een variabel contract, of loopt je vaste periode bijna af? Bekijk bovenaan deze pagina dan alle huidige Eneco aanbiedingen.

Wanneer krijg ik mijn Eneco cashback?

Eneco betaalt je cashback uit op het moment de je de jaarafrekening krijgt. Wanneer je aan alle voorwaarden hebt voldaan, zoals bijvoorbeeld het op tijd betalen van de rekeningen, of betalen via automatische incasso. Dan wordt de cashback aan je overgemaakt of verrekend op de jaarafrekening.

Bekijk de cashback aanbiedingen van deze leveranciers: