Vind de beste energie aanbiedingen van oktober 2021

Schrik jij elke maand van je energierekening, of wil je gewoon een goede deal? Wat je ook zoekt, voor iedereen is er een goede energie aanbieding te vinden! Op deze pagina’s vind je de meest recente energie aanbiedingen en stap je via de oranje knop eenvoudig over.

Wil je liever energie vergelijken? Dat kan, in onze energievergelijker.

Hoe kies je de beste energie aanbieding?

Er zijn zoveel aanbiedingen dat het lastig is om de beste aanbieding te vinden. Hier onder vind je 5 tips om te helpen bij het vinden van jouw ideale aanbieding.

  1. Wil je korting, energie met cadeau of een energie cashback? Er zijn verschillende soorten energie aanbiedingen, dus kies eerst wat voor aanbieding jij interessant vindt!
  2. Heb je een hoog of laag energieverbruik? Een cadeau of cashback wordt soms gecompenseerd door hogere vaste leveringskosten. Heb een laag energieverbruik dan kan korting op het tarief daarom voordeliger zijn.
  3. Wil je 1 jaar, 3 jaar of langer? Lange tijd was een 1-jarig energiecontract het meest voordelig, door elk jaar over te stappen had je lage tarieven en een hoge welkomstpremie. Met de huidige hoge tarieven is een 3-jarig contract flink goedkoper door lagere tarieven en hogere kortingen.
  4. Hoe duurzaam wil je zijn? Er is steeds meer echt duurzame energie met leuke kortingen, maar de beste aanbiedingen zijn nog altijd minder groen. Wil je de laagste prijs, of betaal je wat meer voor een duurzame wereld?
  5. Bij welke energieleverancier wil je klant worden? Er zijn mensen die alleen bij de grote 3 leveranciers klant willen worden. (Ja echt!) Dat betekent dat je ook minder keuze hebt uit de verschillende aanbiedingen. Dus wil je de beste aanbieding ongeacht de energiemaatschappij, of niet?

Uit welke energie aanbiedingen kun je kiezen?

Ik heb alleen stroom, is er voor mij ook een aanbieding?

Ben jij al van het gas af? Dan vallen de meeste energieaanbiedingen af, maar geen nood! Door de energietransitie komen er steeds meer alleen stroom aanbiedingen.

Zoals €105 cashback bij alleenstroom van Pure Energie.

De cashback, of de korting bij alleen stroom is vaak wel wat lager. Dit komt doordat je maar de helft van het energiecontract afneemt, de leverancier verdient dus minder aan je. Benieuwd naar alle aanbiedingen?

Bekijk hier de alleen stroom aanbiedingen van dit moment.