Alle Coolblue energie aanbiedingen

Het complete overzicht van Coolblue Energie acties, aanbiedingen en cashbacks

Coolblue Energie met €300 cashback

  • 3-jarig vast contract met actietarief
  • €300 cadeau bij Coolblue
  • 100% groen opgewekte stroom

Coolblue Energie met €100 cashback

  • 1-jarig vast contract met actietarief
  • €100 cadeau bij Coolblue
  • 100% groen opgewekte stroom

[toc]

Waarom kiest Coolblue voor energie?

Als verkoper van populaire elektrische apparaten weet Coolblue als geen ander wat consumenten belangrijk vinden. Uit hun eigen klantonderzoek bleek dat steeds meer consumenten het energieverbruik van onder andere witgoed erg belangrijk vinden.

Dit was voor Coolblue de reden om ook energie te gaan verkopen. Naast het aanbod met Coolblue zonnepanelen en Coolblue laadpalen dat er al was.

Door niet alleen energiezuinige apparatuur te verkopen, maar ook duurzame energie draagt Coolblue haar steentje bij in het verduurzamen van Nederland. Voor jou als klant betekent het korting op groene stroom, duurzame apparaten en korting op Coolblue zonnepanelen.

Wat voor Coolblue energie aanbiedingen zijn er?

Op dit moment zijn er drie verschillende Coolblue energiecontracten. Een contract voor 1 jaar, 3 jaar of een flexibel contract.

Bij de vaste contracten vind je ook de beste Coolblue Energie aanbieding, namelijk korting bij Coolblue oplopend tot maarliefst 300 euro! Met deze aanbieding heb je niet alleen betaalbare duurzame energie, maar bespaar je ook op een nieuwe energiezuinige koelkast, wasmachine of een nieuwe televisie.

Coolblue energie in cijfers:

  • 100% duurzaam opgewekte stroom uit Nederland.
  • Al meer dan 32.000 Coolblue zonnepanelen geïnstalleerd.
  • Tot €300 korting bij je energiecontract.

Hoe duurzaam is de energie van Coolblue energie?

Coolblue belooft de levering van 100% duurzaam opgewekte stroom en CO2 gecompenseerd gas. Nu zijn er meer energieleveranciers die duurzame stroom zeggen te leveren, dus hebben we het Coolblue Energie stroometiket opgezocht.

Op het stroometiket kun je terugvinden met welke bronnen je stroom is opgewekt. Hieronder vind je het Coolblue Energie stroometiket en kun je zien dat de stroom daadwerkelijk 100% is opgewekt uit duurzame bronnen. Namelijk wind en zonnestroom.

Coolblue Energie energie-etiket