Goedkope stroom van NextEnergy

Stap over op een dynamisch energie contract van NextEnergy en ontvang energie tegen de huidige inkoopprijzen. Pas je verbruik aan op de laagste tarieven in de NextEnergy app en bespaar tot €1000 per jaar op je energierekening!

Gemiddelde energieprijzen bij NextEnergy

Stroom: €0,358 per kWh
Gas: €1,45 per m3
Terugleververgoeding: Leveringstarief

Voor deze tarieven heb je een slimme meter nodig voor stroom en gas. Heb je die niet, dan gelden er mogelijk andere energietarieven. Informeer hierover bij de klantenservice van NextEnergy.

De voor- en nadelen van NextEnergy

Voordelen
  • Lage energieprijzen
  • Energie tegen inkoopprijs
  • Flexibel opzegbaar
  • Elke maand hetzelfde termijnbedrag
  • Snel contact via de chat en de app
Nadelen
  • Dynamisch contract werkt alleen met slimme meter
  • Je moet je verbruik aanpassen op de dynamische prijs

Wat zeggen klanten over NextEnergy?

De klanten van NextEnergy zijn erg te spreken over de lage prijzen en de snelle klantenservice. Vrijwel alle reviews die je online kunt vinden zijn positief, de negatieve ervaringen zijn voornamelijk van klanten zonder slimme meter.

Op basis van de NextEnergy ervaringen kun je veilig overstappen naar deze energieleverancier.

Bereken je termijnbedrag bij NextEnergy 

Over NextEnergy

NextEnergy is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van groene stroom en gas. Het bedrijf biedt haar klanten de mogelijkheid om te kiezen voor duurzame energiebronnen zoals zon, windenergie en groen gas.

NextEnergy maakt gebruik van dynamische energieprijzen, waarbij de prijs van de energie die zij verkopen afhankelijk is van de marktomstandigheden en de vraag naar energie.

Dit helpt NextEnergy om haar energieprijzen concurrerend te houden en haar klanten de beste prijs te bieden voor hun groene energie. Het bedrijf is zich bewust van de groeiende vraag naar duurzame energie en speelt daarom een belangrijke rol in de transitie naar een duurzamere toekomst door aan te bieden van groene energie tegen dynamische energieprijzen.